O nama

Driope d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka koja je nastala u suvremenom poslovnom okruženju na inicijativu eminentnih stručnjaka usko povezanih s teritorijem Jadransko-jonske makroregije.

Razvili smo poslovno savjetovanje vezano za internacionalizaciju, business development, Eu Fondove i jezične usluge.

Tim stručnjaka u inovativnim sektorima, partnerstva sa sektorskim liderima te suradnja s institucijama, kako hrvatskim tako i talijanskim, predstavljaju dobitnu formulu za naš uspjeh.

Naše vrijednosti

OSOBA - Vjerujemo da je osoba najvažniji resurs i kao takvu treba je poticati, stručno usavršavati i dati slobodu da izrazi svoj puni potencijal. Entuzijazam, rad, rast, predanost i odgovornost riječi su koje nas najbolje opisuju.

TIM - Prirodno stanište ljudskih resursa je unutar grupe. Grupe, kao dodane vrijednosti u kojoj suradnja, međusobno povjerenje i pozitivna energija vode prema postizanju zadanih ciljeva.

KLIJENT - Klijent i njegove potrebe su u središtu našeg poslovanja. Točnost i pouzdanost, fleksibilnost i profesionalnost su temeljne vrijednosti kojih se držimo prilikom uspostave partnerskih odnosa s našim klijentima, što pridonosi njihovom i našem dugoročnom uspjehu.

Ime smo uzeli iz grčke mitologije...

Nimfa Driope odrezala je lotosov cvijet i dala ga sinu za igru. Cvijet je poceo krvariti i, zbog tog svetogrđa, priroda se pobunila protiv nimfe i pretvorila je u lotosov cvijet. Nimfa je, prije smrti, izrazila posljednju želju; zamolila je svog sina da voli i poštuje prirodu!Sponzorstvo ŽKK Zadar
Driope d.o.o. je ponosni sponzor ŽKK Zadar Više »

Driope
Driope d.o.o. | Ulica 7. Domobranske pukovnije 1 | 23 000 Zadar, Croatia | info@driope.hr | Tel: +385/23/550 396 | Fax: +385/23/550 396 .