GELATERIA EVA

Prva Gelateria Eva otvorena je u Zadru 2012 g., kao gastro projekt talijanske izvrsnosti usmjeren na proizvodnju izvornog talijanskog sladoleda rađenog prema recepturama starih maestra gelata koji su svojom posvećenosti i dugogodišnjom tradicijom proslavili talijanski sladoled diljem svijeta.

Brend Eva, „il gelato originale“ ima za cilj ne samo promidžbu sladoleda već i ostalih slastica u talijanskoj tradiciji koje se spajaju s okusima mediteranske kuhinje, autohtonim izvornim namirnicama koje stavljaju naglasak na uvijek svježe i standardiziranom kvalitetom svih svojih proizvoda.

Lanac trgovina u privatnom vlasništvu se identificira u smislu:

  • visoke kvalitete svojih proizvoda koji koristi isključivo prirodne stabilizatore i sastojke bez glutena
  • specifičnog layout-namještaja prodajnih prostora u kojima se sladoled skladišti kao nekad u „carapinama“ posebnim posudama pod zvonom kako bi se održala optimalna temperatura sladoleda i spriječila oksidacija istog te smanjio kontakt s vanjskim agentima kako bi se održala najviša razina higijene prema mikrobiološkim kriterijima za hranu
  • „laboratorio a vista“ – u poslovnicama Eva kroz staklenu stijenu, gosti mogu svaki dan svjedočiti proizvodnji sladoleda koji se iz stroja izravno stavlja u prodajni pult

 Glavni moto EVE je: „Ako nije svjež, nije sladoled“!

© Copyright - Driope