Driope je prva Zadarska konzultantska tvrtka specijalizirana za EU fondove i internacionalizaciju poslovanja.

Driope je osnovana 2010. godine kao dinamična tvrtka nastala u suvremenom okruženju na inicijativu stručnjaka s međunarodnim i multidisciplinarnim iskustvom koja se brzo prilagođava stalno mijenjajućim svjetskim tržištima i potrebama klijenata – malih i srednjih poduzeća u razvoju, ali i velikih korporacija i javnih organizacija. Tim stručnjaka u inovativnim i tradicionalnim sektorima, partnerstva sa sektorskim liderima te suradnja s institucijama predstavljaju dobitnu formulu za naš uspjeh.

IME DRIOPE

Inspirirano je pričom iz starogrčke mitologije čija je pouka i poruka da je priroda (lotusov cvijet) živi organizam, duša koju moramo voljeti, poštivati i sačuvati. 

NAŠE VRIJEDNOSTI

  • OSOBA

    Vjerujemo da je osoba najvažniji resurs i kao takvu treba je poticati, stručno usavršavati i dati slobodu da izrazi svoj puni potencijal. Entuzijazam, rad, rast, predanost i odgovornost riječi su koje nas najbolje opisuju.

  • TIM

    Prirodno stanište ljudskih resursa je unutar grupe. Grupe, kao dodane vrijednosti u kojoj suradnja, međusobno povjerenje i pozitivna energija vode prema postizanju zadanih ciljeva.

  • KLIJENT

    Klijent i njegove potrebe su u središtu našeg poslovanja. Točnost i pouzdanost, fleksibilnost i profesionalnost su temeljne vrijednosti kojih se držimo prilikom uspostave partnerskih odnosa s našim klijentima, što pridonosi njihovom i našem dugoročnom uspjehu.

© Copyright - Driope